Bijeenkomst mobiliteitsdienstverband

Afscheid nemen als goed werkgever;
droomt u erover of ligt u er wakker van?

Wij zijn ervan overtuigd dat een medewerker zich binnen een organisatie uitstekend kan ontwikkelen, mits er sprake is van een voldoende open relatie. Wanneer er verstoring is in deze relatie, is goed afscheid nemen een goede optie. Echter wordt deze optie vaak gezien als een erg moeilijke optie.

In 2018 hebben we vier succesvolle bijeenkomsten gehouden over het mobiliteitsdienstverband. Ook in 2019 gaan we opnieuw vier inhoudelijke bijeenkomsten verzorgen over mobiliteit in zijn algemeenheid en het mobiliteitsdienstverband in het bijzonder. Daarbij zoomen we dit keer in op de volgende vragen:

  1. Hoe krijg ik mijn medewerker(s) in beweging? 
  2. Hoe doorbreek ik aanwezige weerstand? 
  3. Hoe neem ik als goed werkgever, in verbinding, afscheid van een medewerker? 
  4. Wat zijn de voor- en nadelen van een mobiliteitsdienstverband? 

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de bijeenkomst kijken we naar de cruciale fases in het ‘in beweging krijgen en houden van medewerkers’. Daarbij behandelen we items als:

Het programma

Wij hebben voor u een inhoudelijk, interactief en inspirerend programma samengesteld waarin onze mobiliteitsspecialisten, vanuit hun visie en ervaring, antwoord geven op o.a. deze vragen. Wij prikkelen de deelnemers om hun persoonlijke ervaringen met u te delen. Uit ervaring weten we dat deze uitwisseling erg op prijs wordt gesteld.

12:00 uur Lunch
12:30 uur Start inhoudelijk programma
17:00 uur Afsluitende borrel

 
U bent welkom tijdens één van de volgende bijeenkomst: